MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:

Θανάσης Γιαννόπουλος: «Δε γνωρίζω ποιοι είναι οι σύμβουλοι του κ. Στυλιανίδη»

Θανάσης Γιαννόπουλος: «Δε γνωρίζω ποιοι είναι οι σύμβουλοι του κ. Στυλιανίδη»

Τι λέει ο πρώην υφυπουργός Υγείας για το κόψιμο των πλοίων στη γραμμή Άγιος Κωνσταντίνος - Σποράδες…

Παρέμβαση για τη διακοπή λειτουργίας γραμμής Άγιος Κωνσταντίνος – Σποράδες, έκανε ο πρώην Υφυπουργός Υγείας και Καθηγητής Χειρουργικής Αθανάσιος Γιαννόπουλος.

Ειδικότερα ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρει:

«Είναι απορίας άξιον ποιοι είναι αυτοί οι σοφοί που εισηγήθηκαν στον Υπουργό τον κ. Στυλιανίδη να διακοπεί η λειτουργία της γραμμής Άγιος Κωνσταντίνος – Σποράδες. κ. Στυλιανίδη δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι σύμβουλοί σας του λιμενικού σώματος αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η νησιωτική Ελλάδα έχει ανάγκη διασύνδεσης με την Ηπειρωτική Ελλάδα σε αρκετά επίπεδα.

Δεν αρκεί μόνο Μαντούδι – Σποράδες. Ένα από αυτά είναι ο Άγιος Κωνσταντίνος.

Και είναι περίεργο διότι διατέθηκαν εκατομμύρια για την επέκταση του προβλήτα του λιμανιού, σήμερα να αποφασίζεται ότι η ακτοπλοϊκή εταιρεία έκρινε ότι ήτο οικονομικώς ασύμφορη η λειτουργία του και κατά αυτόν τον τρόπο έχετε προβεί στη διακοπή της γραμμής. Θα πρέπει άμεσα να επανεκτιμηθεί η διασύνδεση Αγίου Κωνσταντίνου – Σποράδων καθόσον η ζήτηση είναι μεγάλη και δημιουργεί συνθήκες ταχύτερης και οικονομικότερης επικοινωνίας από το να χρησιμοποιείται Βόλος – Σποράδες μέσω του πετάλου του Μαλιακού».