MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Μαγνησία: 10χρονος μπήκε στη μέση για να γλιτώσει τη μητέρα του από τον πατέρα του - Τη χτύπησε και έβγαλε καραμπίνα

Μαγνησία: 10χρονος μπήκε στη μέση για να γλιτώσει τη μητέρα του από τον πατέρα του - Τη χτύπησε και έβγαλε καραμπίνα

Ένας 10χρονος στη Μαγνησία μπήκε στη μέση για να σώσει τη μητέρα του την οποία χτυπούσε ο πατέρας του και την απειλούσε.

Στη Μαγνησία καταγράφεται το τελευταίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με δράστη έναν 33χρονο, ο οποίος ξυλοκοπούσε και απειλούσε τη σύντροφό του πως θα τραβήξει την σκανδάλη της καραμπίνας που κρατούσε.

Όλα αυτά συνέβησαν στον Ριζόμυλο το περασμένο Σάββατο, όταν ο 33χρονος όντας μεθυσμένος χτύπησε άγρια την σύζυγό του, ενώ φώναζε πως θα την σκοτώσει αν καλέσει την αστυνομία.

Αυτό όμως το έκανε ο 10χρονος γιός του για να προστατέψει τη μητέρα και τον αδελφό του, σύμφωνα με το gegonotanews.gr. Ο "νταής" οδηγήθηκε χθες Τρίτη στο αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία ενώ η έδρα αποφάσισε να καταθέσει το 10χρονο αγόρι, που κατήγγειλε τον πατέρα του.

Ο 33χρονος που παραμένει υπό κράτηση αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του είχε κρίση επιληψίας και ότι ο γιος τους παρεξήγησε έναν απλό καβγά. Η καραμπίνα βρέθηκε στα χέρια του … τυχαία, καθώς υπήρχε στο σπίτι και ανήκε στον προηγούμενο ενοικιαστή.

Ο 33χρονος, αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες και συγκεκριμένα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή, απειλή σε ανήλικο τέκνο, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και πυρομαχικών.

Η υπόθεση θα εξεταστεί αύριο Πέμπτη, στη μία το μεσημέρι, αφού προηγηθεί η κατάθεση του παιδιού στο εισαγγελικό γραφείο.