MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

ΔΕΕΠ Φθιώτιδας: «Όλοι μαζί ενωμένοι…»

ΔΕΕΠ Φθιώτιδας: «Όλοι μαζί ενωμένοι…»

Τι λένε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για τον ανασχηματισμό…

Τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωσή της με τίτλο: «Όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για τη Φθιώτιδα που μας αξίζει στην νέα εποχή».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Ύστερα από ένα περίπου χρόνο λειτουργίας της κυβέρνησης έγινε μια πρώτη αποτίμηση του κυβερνητικού σχήματος.

Είναι ένας ανασχηματισμός που απαντά στο αίτημα των πολιτών «σας εμπιστευόμαστε. αλλά γίνετε καλύτεροι, προχωρήστε πιο γρήγορα». Και, ταυτόχρονα, δίνει ένα μήνυμα δυναμικής επανεκκίνησης.

Οι αλλαγές, είναι αλλαγές ευελιξίας καθώς παρατηρούμε ότι ο κορμός παραμένει ίδιος. Οι αλλαγές είναι πολύ εστιασμένες και δείχνουν κάποιες προτεραιότητες της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπό την καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η νέα Κυβέρνηση θα ανταποκριθεί στο έπακρο, οδηγώντας τη χώρα σε μια νέα εποχή ανάπτυξης.

Πολλά συγχαρητήρια στον βουλευτή Φθιώτιδας και εκ νέου Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα που συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού.

Όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για τη Φθιώτιδα που μας αξίζει στη νέα εποχή».