MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Θλίψη στον Άγιο Κωνσταντίνο για το θάνατο του Χρήστου Παπασταμάτη

Θλίψη στον Άγιο Κωνσταντίνο για το θάνατο του Χρήστου Παπασταμάτη

Ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Τα Πλατάνια» που έχει συμπληρώσει τρεις δεκαετίες ζωής…

Ένας από τους παλαιότερους και πιο γνωστούς επαγγελματίες του Αγίου Κωνσταντίνου ο Χρήστος Παπασταμάτης, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Ο εκλιπών είχε ανοίξει το 1994 με την οικογένειά του την πολύ γνωστή ταβέρνα «Τα Πλατάνια» στον Άγιο Κωνσταντίνο στο δρόμο για το χωριό του την Άγναντη. Στη συγκεκριμένη ταβέρνα χωρίς υπερβολή έχει φάει όλη η Ελλάδα, στο καταπράσινο μέρος με τα πλατάνια και το τρεχούμενο νερό. Όσοι κινούνταν Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ήξεραν ότι εκεί υπήρχε μια ξεχωριστή στάση για δροσιά και ξεχωριστούς μεζέδες.

Τα τελευταία χρόνια το κατάστημα το έχουν αναλάβει τα παιδιά του συνεχίζοντας την παράδοση του εκλεκτού φαγητού. Ο ένας του ο γιός ο Γιάννης, είναι και Πρόεδρος της Κοινότητας Άγναντης με έντονη δράση στα κοινά.

Ο Χρήστος Παπασταμάτης με την αγαπημένη σύζυγό του Μαρία, αξιώθηκε να δει εκτός από παιδιά και εγγόνια και να φύγει ανάμεσά στους δικούς του ανθρώπους.

Το τελευταίο αντίο θα του πουν συγγενείς και φίλοι την Τετάρτη (19/6) στις 10:30’ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Κωνσταντίνο. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10:00 πμ.

Καλό Παράδεισο!