MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του 4ου ΓΕΛ Λαμίας

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του 4ου ΓΕΛ Λαμίας

Την Τρίτη 18 Ιουνίου, σε μια συγκινητική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη φοίτησή τους στο 4ο ΓΕΛ Λαμίας.

Κατά τη διάρκειά της, η Διευθύντρια κ. Ηλιοπούλου Βασιλική, καθηγητές/τριες του Συλλόγου Διδασκόντων και προσκεκλημένοι εκπρόσωποι φορέων της Εκπαίδευσης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επέδωσαν τους Απολυτήριους Τίτλους Σπουδών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό: ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδας Συμεών, πατέρας Δημήτριος Νασιόπουλος, από την Αυτοδιοίκηση, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Ταξίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Λαμιέων κ. Παναγιώτης Παρχαρίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σόλια Ειρήνη και από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Μπενιάτα Ελένη, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ. Σπαλιώρας Κωνσταντίνος, και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μαθηματικών κ. Καλαντζής Γεώργιος.

Τέλος χαιρετισμό απηύθηναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου ΓΕΛ Λαμίας κ. Γκίζας Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου 2023-24 κ. Γιαννούλης Αλέξανδρος.

Ακολούθησε μουσική, χορός και τραγούδι, ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και συγκίνησης δεσμεύτηκαν τραγουδώντας:

«Στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούνε

Τα χέρια να περάσουνε στους ώμους

Για να θυμηθούν παλιά τραγούδια, ονόματα και βλέμματα…»

Δείτε φωτογραφίες: