MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Φθιώτιδα: Νέο μπαράζ τηλεφωνημάτων για μαϊμού τροχαία!

Φθιώτιδα: Νέο μπαράζ τηλεφωνημάτων για μαϊμού τροχαία!

Μέχρι 70.000 ευρώ ζήτησαν από ηλικιωμένη…

Δεν έχουν το Θεό τους οι κάθε λογής απατεώνες που αδιαφορούν ακόμη κι αν προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα υγείας στα υποψήφια θύματά τους, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν σημαντικά χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Από το πρωί της Παρασκευής (12/7) είχαμε πολλά τηλεφωνήματα απατεώνων στη δυτική Φθιώτιδα, ενώ μία ακόμη περίπτωση, που αφορούσε αντίστοιχη κλήση, ενημερωθήκαμε ότι έγινε σε Κοινότητα της Λαμίας.

Πρόκειται για το πασίγνωστο σενάριο του ατυχήματος - δυστυχήματος, το οποίο ακόμη κι έτσι, εξακολουθεί να προκαλεί τρόμο και έντονη συναισθηματική φόρτιση στον αποδέκτη της κλήσης!

Σύμφωνα με αναγνώστες του LamiaReport το σενάριο παίχτηκε με δύο τρόπους. Στη μία περίπτωση ο γιος/κόρη της ηλικιωμένης που απάντησε στο τηλέφωνο, έχει προκαλέσει σοβαρό τροχαίο και την καλεί αστυνομικός για να «κουκουλώσει» την υπόθεση ώστε να αποφύγει τις ποινικές ευθύνες και στην άλλη, το θύμα είναι η κόρη της ηλικιωμένης, η οποία υποτίθεται είχε σοβαρό τροχαίο και για να μην της κόψουν το πόδι χρειάζονται 70.000 ευρώ!

Ειλικρινά, δεν ξέρουμε ποιο σενάριο προκαλεί μεγαλύτερη σύγχυση και ταραχή, πάντως όπως έλεγε η ηλικιωμένη γυναίκα, από μέσα ακουγόταν υποτίθεται το κορίτσι της που ούρλιαζε από τους πόνους και ικέτευε να σταλούν τα χρήματα…

Η εμπειρία λέει ότι η ψυχική οδύνη είναι τεράστια και ακριβώς αυτός είναι ο στόχος των απατεώνων. Αδιαφορούν αν τα υποψήφια θύματά τους λόγω και της ηλικίας τους πάθουν κάποιο καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο .

Εφιστούμε για πολλοστή φορά την προσοχή σας και αν έχετε ηλικιωμένους γονείς ενημερώστε τους ότι οι απατεώνες έχουν βάλει και πάλι στο μάτι την περιοχή μας.