MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Καλό ταξίδι Σταύρο...

Καλό ταξίδι Σταύρο...

Σήμερα Δευτέρα (29/7) η τελετή αποχαιρετισμού στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

«Έφυγε» ένα από τα καλύτερα "παιδιά" της Λαμίας, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την πόλη, αλλά και όλη τη Φθιώτιδα.

Ένα τραγικό συμβάν σόκαρε το πρωί της Παρασκευής την τοπική κοινωνία της Λαμίας. Ο πολύ αγαπητός επαγγελματίας Σταύρος Κτενάς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην είσοδο της πόλης.

Από τη μια στιγμή στην άλλη το χαμόγελο έγινε δάκρυ, η χαρά έγινε πόνος και ζωή έγινε σκοτάδι.

Ο Σταύρος μπορεί να είχε "πατήσει" τα 70, άλλα ήταν γεμάτος ζωή. Ήταν ο αιώνιος έφηβος, η ψυχή της παρέας. Ασυμβίβαστος, αεικίνητος, ακούραστος, δοτικός, πάντα με έναν καλό λόγο για όλους και φυσικά πάντα με το χαμόγελο.

Αγαπούσε πολύ τη θάλλασα, το ψάρεμα και την καλή παρέα με φίλους για κανένα τσιπουράκι στις Ράχες τα καλοκαίρια. Απλά καθημερινά πράγματα, όπως απλός και όχι δήθεν, ήταν και ο ίδιος ως άνθρωπος.

Δεν είναι τυχαίο που ο Σταύρος είχε μόνο φίλους. Ήταν καλός επαγγελματίας, άψογος οικογενειάρχης και εξαίρετος χαρακτήρας.

Ο Σταύρος Κτενάς αφήνει πίσω του την λατρεμένη του Κατερίνα και τους δυο γιους του, που μέσα στον πόνο τους, μπορούν να νιώθουν υπερήφανοι για τον πατέρα τους, που είχε καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας.

Το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Κτενά θα πουν οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του την Δευτέρα (29/7) στις 9:20' το πρωί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, αφού επιθυμία του ήταν να γίνει καύση της σορού.

Επίσης επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια από το LamiaReport

Φίλε Σταύρο καλοτάξιδος....