MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Θέματα οικονομικά και σχεδιασμού στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ Λαμιέων

Θέματα οικονομικά και σχεδιασμού στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ Λαμιέων

Στις 19:00'…

Δεύτερη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων εντός Ιουλίου και συγκεκριμένα την Τετάρτη 31/7 στις 19:00’, σύμφωνα με την 17η πρόσκληση του Προέδρου του ΔΣ Μάκη Πρέντζα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, είναι οικονομικά και θέματα σχεδιασμού, συνολικά τέσσερα (4). Αναλυτικά:

ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θέμα 1ο: 6η αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2024.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Ρούλιας

Θέμα 2ο: Παροχή γνώμης σχετικά με το σχέδιο καθορισμού τιμολογιακής πολιτικής, καθώς και το σχέδιο τεχνικού προγράμματος του Φο.Δ.Σ.Α. Στ. Ελλάδας Α.Ε. έτους 2025”.

Εισηγητής: Δήμαρχος

Θέμα 3ο: Έγκριση διενέργειας έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στην καταργηθείσα Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λαμιέων για το χρονικό διάστημα από 01-09-2019 έως 31-12-2023

Εισηγητής: Δήμαρχος

ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΗΛ.ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Θέμα 4ο: Έγκριση μεταφοράς ποσού προς εξόφληση των αναλογούντων κατ ́αποκοπή δαπανών, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019», της ΠΕ Φθιώτιδας με Κωδικό ΟΠΣ 5029573 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ποντίκας

Θα προηγηθούν ανακοινώσεις του Δημάρχου Λαμιέων, Πανουργιά Ν. Παπαϊωάννου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, με φυσική παρουσία και με τηλεδιάσκεψη. Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Λαμιέων στο YouTube.