MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Ο Ηλίας Κυρμανίδης για την συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών

Ο Ηλίας Κυρμανίδης για την συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών

«Είμαστε βέβαιοι ότι στο διάβα του χρόνου και οι πιο δύσπιστοι θα διαπιστώσουν ότι το «Ξανά Ψηλά» δεν ήταν σύνθημα, αλλά απαίτηση των δημοτών και δικός μας στόχος - δέσμευση!», τονίζει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων.

Συνάντηση εργασίας είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο είχε ο Ηλίας Κυρμανίδης, με ατζέντα όλα τα έργα υποδομής που χρειάζεται ο Δήμος, αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων που χρήζουν άμεσης παρέμβασης.

«Χαρτογραφήσαμε την κατάσταση, ιεραρχήσαμε και προτεραιοποιήσαμε όσα απαιτούνται και προχωράμε....», αναφέρει ο Ηλίας Κυρμανίδης στη δήλωσή του για τη σημαντική αυτή συνάντηση, επισημαίνοντας ότι παρά τα προβλήματα «δεν το βάζουμε κάτω.. Μάχη που δεν κερδήθηκε είναι αυτή που δεν δόθηκε… Κι εμείς μαχόμαστε καθημερινά!»

Η ανάρτηση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων:

«- Οι απαιτήσεις που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
- Η φύση (άρα και η αντιμετώπιση) των προβλημάτων, που μεταβάλλεται κάτω από νέες συνθήκες (Κλιματική Αλλαγή, υπερπληθυσμός το καλοκαίρι κ.α.)
- Η έλλειψη πρόνοιας, πρόβλεψης, σχεδίου και υποδομών.
- Η οικονομική δυσπραγία, που έφερε η δραματική μείωση της εισπραξιμότητας από τη μια και η αλόγιστες δαπάνες από την άλλη.
Όλα αυτά δημιουργούν σε δήμους μικρομεσαίους σαν το δικό μας σχεδόν ανυπέρβλητες αντιξοότητες και καλούμαστε να «πολεμήσουμε» σε ένα περιβάλλον ασυμμετρίας ανάμεσα στους πόρους και τα μέσα από τη μια και των αναγκών από την άλλη.
Όμως δεν το βάζουμε κάτω. Μάχη που δεν κερδήθηκε είναι αυτή που δεν δόθηκε… Κι εμείς μαχόμαστε καθημερινά!
Σήμερα είχα τη χαρά και άδραξα την ευκαιρία να συζητήσω με τον υπουργό των Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο για όλα τα σημαντικά, που απασχολούν το Δήμο Καμένων Βούρλων. Χαρτογραφήσαμε την κατάσταση, ιεραρχήσαμε και προτεραιοποιήσαμε όσα απαιτούνται και προχωράμε.
Είμαστε βέβαιοι ότι στο διάβα του χρόνου και οι πιο δύσπιστοι θα διαπιστώσουν ότι το «Ξανά Ψηλά» δεν ήταν σύνθημα, αλλά απαίτηση των δημοτών και δικός μας στόχος - δέσμευση!
»