MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου

Εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου

Από την Τετάρτη 7 και μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου στο τμήμα από την συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό Κομποτάδων – Μονή Αγάθωνος μέχρι τον κυκλικό κόμβο της Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου με τον Ε-65.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών και επειδή η υφιστάμενη οδός στο μεγαλύτερο μέρος της είναι στενού εύρους, με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, απαιτείται κάθε φορά να γίνει περιορισμός του ενός ρεύματος κυκλοφορίας σύμφωνα με την σχετική μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Στην αρχή και το τέλος του τμήματος μονοδρόμησης, θα υπάρχουν δύο σημαιοφόροι , οι οποίοι θα προειδοποιούν και θα διοχετεύουν εναλλάξ την κίνηση στο υπ' όψη τμήμα.

Στο τμήμα της οδού μεταξύ Λεωφόρου Σταυρού και κυκλικού κόμβου προς Ε65, θα γίνεται τοπικά και παράκαμψη της κυκλοφορίας μέσω των οδών Λεωφόρου Σταυρού Βασιλείου Σούλιου και περιφερειακού Σταυρού προς κυκλικό κόμβο.

Οι κάθετοι οδοί προς το κατασκευαζόμενο τμήμα θα μείνουν κλειστοί κατά την διάρκεια των εργασιών.

Η εκτέλεση των εργασιών θα γίνεται τις ώρες 22: 00 μμ , μέχρι 6 :00 πμ για την αποφυγή του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου.

Σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας ή άλλους ιδιαίτερους λόγους ,δεν μπορέσει να γίνει η εκτέλεση των εν λόγω εργασιών στο χρονικό διάστημα 7-9 Αυγούστου, η εκτέλεσή τους θα προγραμματισθεί για το χρονικό διάστημα 26-28 Αυγούστου.

Στόχος των εργασιών είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας και ο δήμος Λαμιέων ζητεί την κατανόηση των δημοτών του μέχρι την ολοκλήρωσή τους.