MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Πυρκαγιά σε οικόπεδο κινητοποίησε την πυροσβεστική (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Λαμία: Πυρκαγιά σε οικόπεδο κινητοποίησε την πυροσβεστική (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Έκκληση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Αχιλλέα Τζουβάρα προς τους πολίτες να προσέχουν όλο το καλοκαίρι, ακόμη και τις ημέρες που ο καιρός είναι πιο δροσερός

Η διασταύρωση Αγράφων και Γιαννιτσιώτη, έχει προκαλέσει αμέτρητες φορές την κινητοποίηση της αστυνομίας για τροχαία ατυχήματα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (31/7) σειρά είχε να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική, καθώς το συμβάν αφορούσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εντός αφύλακτου - καθαρισμένου όμως - οικοπεδικού χώρου.

Την πυρκαγιά μάλιστα την εντόπισε πρώτος ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λαμιέων για θέματα Πολιτικής Προστασίας και απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Αχιλλέας Τζουβάρας, που έτυχε να περνά από το σημείο.

Δείτε πως περιγράφει το συμβάν ο ίδιος στην κάμερα του LamiaReport:

Η πυρκαγιά πρόλαβε να κάψε μόλις 20-25 τετραγωνικά, ωστόσο θα μπορούσε να απειλήσει διπλανά σπίτια και να καταστρέψει κολώνες φωτισμού, αν δεν επενέβαιναν άμεσα τρία πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Λαμίας.

Άνθρωποι του ανακριτικού τμήματος ερευνούν το αίτιο που την προκάλεσε, καθώς ξεκίνησε από το εσωτερικό του οικοπέδου και όχι από την άκρη που είναι στο δρόμο και θα μπορούσε να εκδηλωθεί και από κάτι που θα πετούσε διερχόμενος οδηγός.

Δείτε φωτογραφίες:

{gallery}/media/jw_sigpro/users/0000000482/2024-07-31-Agrafon{/gallery}