MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:

«Έφυγε» ξαφνικά ο Τάσος Κορμαζόπουλος

«Έφυγε» ξαφνικά ο Τάσος Κορμαζόπουλος

Η ΑΛΑΛ αποχαιρετά την «ψυχή» του service park…

Άφησε τις «ειδικές» του αγαπημένου του Ακρόπολις για την τελευταία ειδική για τον παράδεισο, το εκλεκτό μέλος της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας (ΑΛΑΛ) Τάσος Κορμαζόπουλος.

Σε ηλικία 71 ετών έφυγε τελείως αναπάντεχα για το μεγάλο ταξίδι βυθίζοντας στο πένθος τη Λαμία, καθώς ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός σε όλον τον κόσμο.

Για τη δημοσιογραφική οικογένεια το συγκεκριμένο πένθος είναι ξεχωριστό, καθώς η κόρη του Βιβιάννα είναι μια πολύ καλή συνάδελφος που κοσμεί το χώρο με το ήθος της και ανήκει στην οικογένεια του "Λαμία FM1".

Ο Τάσος ήταν συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Καθημερινά λέγαμε την καλημέρα μας στην πλατεία Πάρκου και τίποτα δε προμήνυε ότι αυτός ο άνθρωπος θα φύγει τόσο σύντομα από κοντά μας, για αυτό και η ξαφνική του απώλεια μας συγκλόνισε.

Η αγαπημένη του Βιβιάννα έγραψε σε ανάρτησή της:

«Δεν κράτησες τους χρόνους στο τελευταίο κοντρόλ, με καπέλο έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το τραπεζάκι. Τωρα πρέπει να ρίξουμε καρό σημαία τερματισμού και δεν ξέρω πως να το κάνω, δεν ξέρω που να παραδώσω το καρνέ της ζωής σου. Ετοιμαζόμαστε για την τελευταία ανασυγκρότηση και εσύ δεν είσαι εδώ να φωνάζεις. Τωρα θα φτιάχνεις service park για τις διαδρομές του ουρανού. Καλο πέρασμα στο φως μπαμπά

Για την ΑΛΑΛ ήταν η δεύτερη μεγάλη απώλεια «αγαπημένου Τάσου» κι με το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα τον αποχαιρετά:

«Δυστυχώς, σήμερα εντελώς ξαφνικά, έφυγε από κοντά μας, ο 2ος αγαπημένος μας Τάσος της ΑΛΑΛ, ο Κορμαζοπουλος.

Ο άνθρωπος που το όνομα του συνδυάστηκε όσο κανενός άλλου με το Service Park του Ράλλυ Ακρόπολις. Η δυνατή του φωνή και το οξυδερκές του πνεύμα δεν θα είναι μαζί μας στον επόμενο αγώνα, καθώς εκεί ψηλά τον περιμένει η εκλεκτή παρέα, να οργανώσει την τελειότερη ανασυγκρότηση με τον Τάσο Καπέλα, και να τσεκάρει τα καρνε της Ελένης.

Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 12:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ξηριώτισσα) Λαμίας.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αγαπημένε μας Τάσο. Να μας προσεχείς και να μας “φωνάζεις” από εκεί ψηλά !!!!».

Το τελευταίο αντίο στον Αναστάσιο (Τάσο) Κορμαζόπουλο είπαν συγγενείς και φίλοι σήμερα Σάββατο (03/8) στις 12:30' το μεσημέρι στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Ευχόμαστε κουράγιο σε όλους τους οικείους του.