MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:

Προσοχή: Από σήμερα Τετάρτη μόνο ένα σημείο με δωρεάν rapid test

Προσοχή: Από σήμερα Τετάρτη μόνο ένα σημείο με δωρεάν rapid test

Πάνω στην αύξηση της θετικότητας ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε… περικοπές!

Δεν ισχύει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που είχαμε δημοσιεύσει την περασμένη Κυριακή για τις ΚΟμΥ του ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα, καθώς ο Εθνικός Οργανισμός έκανε «διόρθωση» την Τρίτη (6/8) ενημερώνοντας ότι σταδιακά θα διενεργείται μία δράση ανά περιφερειακή ενότητα ημερησίως!

Έτσι από την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 και για άγνωστο διάστημα, στη Φθιώτιδα οι Κινητές Ομάδες Υγείας θα βρίσκονται μόνο στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας!

Η αλήθεια είναι ότι εδώ κι αρκετό καιρό το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μειωμένο και ακόμη μικρότερη ήταν η συμμετοχή όταν τα κρούσματα ήταν ελάχιστα.

Το κακό όμως είναι ότι στα τέλη Ιουλίου η μεταδοτικότητα του κορωνοϊού σύμφωνα με τον ΠΟΥ έφτασε στο «πικ» με τη θετικότητα να αυξάνεται σε αρκετές χώρες.

Στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα, σε τοπικό επίπεδο, είδαμε μια μικρή υποχώρηση και μαζί με το επόμενο 15ημερο (5 έως 18/8), θα ήταν ένα καλό και αξιόπιστο δείγμα για να δούμε αν πράγματι μειώνεται η θετικότητα. Τώρα είναι βέβαιο ότι θα εξυπηρετηθεί ένας αρκετά μικρότερος αριθμός ατόμων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία του νέου δείγματος ώστε να βγουν σωστά και χρήσιμα συμπεράσματα γύρω από την πορεία του ιού.

Φθιώτιδα

Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, χώρος Εκδοτηρίων, 08:00’-14:00’

Βοιωτία

Αίθουσα στο Ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου Λιβαδειάς, 08:30’-15:00’

Εύβοια

Χαλκίδα, Πάρκο του Λαού, Αλιβερίου και Κιαπέκου γωνία, 09:30’-15:00’

Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, 08:30’-15:30’

Ευρυτανία

Έναντι ΚΑΠΗ Καρπενησίου, 09:00’-15:30’

Φωκίδα

Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, 08:00’-14:00’