MENU
weather-icon 22 oC
Αναζήτηση:

Στον απόηχο του 11ου Μουσικού Φεστιβάλ Ελάτειας

Στον απόηχο του 11ου Μουσικού Φεστιβάλ Ελάτειας

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας για το 11ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο:

«Να ονειρεύεστε με μάτια κλειστά και ανοιχτά! Γιατί τα όνειρα, όταν τα πιστέψουμε, παίρνουν σάρκα και οστά... Τρανή απόδειξη το συγκλονιστικό 11ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας!!!

Και παρότι αισθανόμαστε μία γλυκόπικρη αίσθηση - αυτή που συνοδεύει πάντοτε κάθε τι ωραίο που τελειώνει - είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα ζήσαμε. Το υπέροχο αυτό τετραήμερο μουσικό ταξίδι, που μας χάρισε ο Σύλλογος Νεολαίας της Ελάτειας, μας γέμισε μαγικές εικόνες, μας έδωσε δυνατές στιγμές και μας άφησε μία εσωτερική ευδαιμονία, η οποία θα γίνει όμορφη ανάμνηση.

Από το Αλωνάκι Ελάτειας μέχρι τα βάθη της ψυχής μας, η μουσική άφησε τα ίχνη της δείχνοντάς μας τον δρόμο της αγάπης, του πάθους, της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Τέσσερις ανεπανάληπτες βραδιές, όπου ενώθηκαν φωνές και καρδιές και γίναμε όλοι μια αγκαλιά τραγούδια...

Χάρη στο όραμα, την επιμονή και το μεράκι του Συλλόγου Νεολαίας Ελάτειας και κόντρα σε προβλήματα, εμπόδια και καιρικές συνθήκες το 11ο Μουσικό Φεστιβάλ είχε εν τέλει την επιτυχία που του άξιζε, με τον ανανεωμένο χώρο να πλημμυρίζει ανθρώπους όλων των ηλικιών. Με θέα τον Παρνασσό και κάτω από τον Αυγουστιάτικο ουρανό, οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένους τραγουδιστές, που άφησαν το καλλιτεχνικό τους αποτύπωμα πάνω και κάτω από την επιβλητική σκηνή.

Ένα μπράβο είναι πραγματικά λίγο! Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο Νεολαίας Ελάτειας, που ξεπέρασε τον εαυτό του και δημιούργησε ένα σκηνικό ονειρικό, στους πολυάριθμους εθελοντές από τον Δήμο μας και όλη την Ελλάδα, στους συλλόγους μας, στους τοπικούς παραγωγούς και στη δράση "Αδέσποτες Φωνές" χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των οποίων η διοργάνωση υπήρξε άρτια και γεμάτη δραστηριότητες, στους συνδιοργανωτές - Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ΟΠΑΣΤΕ και ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας - στους χορηγούς και στους επαγγελματίες της περιοχής για τη σπουδαία ενίσχυσή τους, στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας - Ελάτειας, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αμφίκλειας, στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας, στο ΕΚΑΒ, στην Βάση Ετοιμότητας Φθιώτιδας του ΟΦΚΑΘ και στην Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων για τη σημαντική παρουσία τους, στους υπαλλήλους και οδηγούς του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και σε όσους ήταν επί ποδός όλες αυτές τις ημέρες και νύχτες, στα ταξιδιωτικά πρακτορεία από Αθήνα, Λαμία και Λιβαδειά για τη συνεργασία τους, σε όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο και φυσικά στους επισκέπτες του Φεστιβάλ - κατασκηνωτές και μη - που έδωσαν παλμό, ζωντάνια και νόημα στο απαιτητικό και δύσκολο αυτό εγχείρημα των νέων μας. Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και για πολύ όνειρο ακόμα...

"Τα τραγούδια είναι σπίρτα, που ανάβουνε φωτιά!" Μόνο τέτοιες φωτιές θέλουμε, οι οποίες καίνε πίκρες και καημούς και σκορπίζουνε χαρές! 12ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας loading... Ξέρετε που!»