MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

Ο Ηλίας Σανίδας για τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας

Ο Ηλίας Σανίδας για τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας

Ασφαλτικές εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα των Εθνικών Οδών 27 (Θερμοπυλών-Ιτέας) και 3 (Λαμίας-Λειβαδιάς) - Αμφίκλεια.

Συνεχίζονται οι ασφαλτικές εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα των Εθνικών Οδών 27 (Θερμοπυλών-Ιτέας) και 3 (Λαμίας-Λειβαδιάς), στο ύψος της Αμφίκλειας.

Οι εργασίες αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ 27 (ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ-ΙΤΕΑΣ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ 3 (ΛΑΜΙΑΣ-ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ)», το οποίο αποτελεί υποέργο του γενικότερου έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κ. Σανίδας, τόνισε με δήλωση του, τη σημασία της συνέχισης αυτών των εργασιών για την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση της καθημερινής μετακίνησης των πολιτών. Επεσήμανε επίσης ότι το έργο αυτό αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής για τη διασφάλιση της ποιότητας του οδικού δικτύου στην περιοχή της Π.Ε. Φθιώτιδας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη διατήρησης και αποκατάστασης των ζημιών που προκαλούνται στο οδικό δίκτυο. Οι εργασίες αυτές αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην αποκατάσταση των ζημιών και την αναβάθμιση της ασφάλειας του οδικού δικτύου, προσφέροντας καλύτερες συνθήκες οδήγησης στους χρήστες των οδών αυτών.