MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Είχαν ρημάξει τα σπίτια στην Εύβοια

Είχαν ρημάξει τα σπίτια στην Εύβοια

Εξιχνιάσθηκαν πέντε συνολικά κλοπές και απόπειρες…

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκαν, συνολικά τρεις (3) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπής στην περιοχή της Εύβοιας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας τριών Ελλήνων υπηκόων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω ενέχονται στη διάπραξη πέντε (5) περιπτώσεων κλοπών-απόπειρας κλοπών από οικίες και αποθήκη κατά το χρονικό διάστημα από την 05-01 έως και την 21-2-2024, σε περιοχές της Νέας Αρτάκης, του Βασιλικού και της Χαλκίδας Ευβοίας στις οποίες οι δράστες προέβησαν με διαφορετική σύνθεση.

Η λεία που αποκόμισαν, από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους, περιλαμβάνει χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια χειρός, διάφορα εργαλεία και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τα 6.500 ευρώ.

Γίνεται μνεία ότι, οι ανωτέρω κατά την τέλεση των αδικημάτων χρησιμοποιούσαν και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης των παράνομων πράξεων τους