MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας για τη δωρεά οργάνων

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας για τη δωρεά οργάνων

«Τα συγχαρητήρια στην οικογένεια που μετέτρεψαν την απώλειά του σε δώρο ζωής…»

Ανακοίνωση για τη σημαντική γέφυρα ζωής που στήθηκε ξημερώματα Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, προκειμένου δύο συνάνθρωποί μας να λάβουν εγκαίρως τα πολύτιμα δώρα από δότη ασθενή που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, εξέδωσε η διοίκηση του Νοσηλευτικού Καταστήματος.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς, ευχαριστεί και συγχαίρει όλο το προσωπικό που συμμετείχε στη σημαντική αυτή δωρεά, ενώ δίνει πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος που σε στιγμές ανείπωτου πόνου, βρήκε το κουράγιο να κάνει αυτό το δώρο ζωής.

Η ανακοίνωση:

«Στις 17/08/2024, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά στο Νοσοκομείο Λαμίας δωρεά οργάνων προς μεταμόσχευση, ενός συμπολίτη μας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

Η λήψη των οργάνων έγινε στο χειρουργείο του Νοσοκομείου μας από ομάδα χειρουργών και υπό τον συντονισμό των ιατρών της ΜΕΘ κου Χρήστου Γεωργιάδη και κας Αθανασίας Τσιρογιάννη, τοπικών συντονιστών του ΕΟΜ, καθώς και με τη βοήθεια της Αναισθησιολόγου κας Βασιλικής Τσεκούρα, μαζί με όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ και του Χειρουργείου.

Ως Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας είμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε για μια ακόμη φορά σε αυτή την μοναδική προσφορά ζωής και ανθρωπιάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, του Χειρουργείου, του Μικροβιολογικού και του Ακτινολογικού τμήματος που συμμετείχε και βοήθησε σε αυτή την δύσκολη διαδικασία.

Πάνω από όλα, όμως, αξίζουν συγχαρητήρια στη οικογένεια του εκλιπόντος δωρητή, που παρά την φόρτιση και θλίψη έδωσαν την συναίνεσή τους για να πραγματοποιηθεί η δωρεά και μετέτρεψαν έτσι την απώλεια τους σε δώρο ζωής. Ας αποτελέσουν παράδειγμα και πρότυπο για όλους