Καιρός: «Προχωρημένο φθινόπωρο» από Πέμπτη - Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί

Το τριήμερο Πέμπτη με Σάββατο θα δούμε αρκετές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική Ελλάδα και την Εύβοια.
Προχωρημένο φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός από την Πέμπτη 29/8 έως το Σάββατο καθώς ένα βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει τη χώρα, φέρνοντας έντονα φαινόμενα.
«Η ψυχρή αέρια μάζα από την περιοχή της Ουκρανίας θα προκαλέσει αυτό τον άστατο καιρό. Το τριήμερο Πέμπτη με Σάββατο θα δούμε αρκετές βροχές, δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να δημιουργήσουν ακόμα και προβλήματα. Στις βροχές θα είναι μέσα και ο νομός Αττικής και η Χαλκιδική, τονίζουμε γιατί ακόμα κάποιοι παραθερίζουν» είπε στην πρόβλεψή στο OPEN του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε πως το τριήμερο αυτό θα θυμίζει «προχωρημένο φθινόπωρο και θέλει προσοχή». Οι βροχές, οι καταιγίδες και οι κεραυνοί θα υποχωρήσουν από την Κυριακή.
Δείτε το βίντεο:
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις