MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Βίντεο με κόντρες στη Λεωφόρο Καλυβίων

Λαμία: Βίντεο με κόντρες στη Λεωφόρο Καλυβίων

Χωρίς κράνος, ακόμη και χωρίς φώτα, θέτουν πρώτα τον εαυτό τους σε μεγάλο κίνδυνο…

Λεωφόρος Καλυβίων στο ύψος του «Γαλαξία», βράδυ Τρίτης (18/9) λίγο μετά τις 10:00’. Νεαροί με μηχανάκια κάνουν επίδειξη των οδηγικών τους ικανοτήτων και της ιπποδύναμης του δικύκλου τους, ενώ δεκάδες άλλοι συνομήλικοι παρακολουθούν.

Από τους τέσσερις οδηγούς που θα δείτε στο βίντεο, κανένας δε φοράει κράνος. Ένα επίσης μηχανάκι δεν έχει καθόλου φώτα, ενώ από ένα δεύτερο μόλις διακρίνεται ένα λαμπάκι.

Μιλάμε για αγώνες ταχύτητας σε έναν δρόμο που κυκλοφορούν συγχρόνως δεκάδες αυτοκίνητα, αλλά και πεζοί, καθώς και αδέσποτα σκυλιά, ακόμη και αγριογούρουνα!

Χαρακτηριστικά στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο LamiaReport, εκτός από τα μηχανάκια, βλέπουμε αυτοκίνητο που έχει αναπτύξει ταχύτητα άνω των 100 χλμ/ώρα!

Αυτά τα νέα παιδιά θα πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτό που κάνουν είναι πολύ επικίνδυνο για τους ίδιους και για τους γύρω τους, ενώ μη παίρνοντας ούτε τις στοιχειώδεις προφυλάξεις (κράνος, στολή, φώτα), αυξάνουν τις πιθανότητες να τους συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Στο σημείο έφτασε μετά από λίγο περιπολικό της Τροχαίας και τότε το συγκεντρωμένο πλήθος έσπευσε να εξαφανιστεί μέσα στους δρόμους του Παγκρατίου.

Δείτε το βίντεο:

Αντί επιλόγου μια φράση του πολύπειρου οδηγού αγώνων Ιαβέρη: «Ό,τι μέτρα και να λάβεις, ο άνθρωπος πρέπει να σκεφτεί, φεύγοντας από το σπίτι, πόσες αγκαλιές και πόσοι άνθρωποι που τον λατρεύουν τον περιμένουν να επιστρέψει. Όταν οδηγείς ανεύθυνα, δεν εκτιμάς ούτε την οικογένειά σου ούτε εσένα».