MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:

«Έφυγε» ο Λαμιώτης συνδικαλιστής Θανάσης Μπρέκης

«Έφυγε» ο Λαμιώτης συνδικαλιστής Θανάσης Μπρέκης

Βαρύ πένθος για τον γιο του Δημήτρη, Αντιπρόεδρο του ΕΚΠΕ Φθιώτιδας.

Ένας άνθρωπος της εργατιάς, που συνέδεσε το όνομά του με το συνδικαλιστικό κίνημα, ο Θανάσης Μπρέκης, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Η ενασχόλησή του με το Εργατικό Κέντρο κράτησε για δεκαετίες από τα νεανικά του χρόνια μέχρι τη συνταξιοδότησή του.

Χειριστής μηχανημάτων έργων ο ίδιος, ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων του εργατικού κόσμου για καλύτερες και πιο δίκαιες συνθήκες εργασίας, μη διστάζοντας να πηγαίνει κόντρα στην εξουσία, όποια κι αν ήταν αυτή.

Βασικό του χαρακτηριστικό όμως ήταν η καλή του η καρδιά. Για αυτό ήταν ιδιαίτερα συμπαθής σε όλον τον κόσμο.

Ως οικογενειάρχης βίωσε τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να αντέξει άνθρωπος, χάνοντας σε τροχαία δυστυχήματα δύο παιδιά. Ο άλλος του γιος ο Δημήτρης Μπρέκης είναι χειριστής μηχανημάτων στο Δήμο Λαμιέων και Αντιπρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας με το συνδικαλισμό.

Η κηδεία του Θανάση Μπρέκη, έγινε την Πέμπτη (19/9/24) στις 3:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίων Πέτρου και Παύλου στο Παγκράτι Λαμίας.

Καλό Παράδεισο φίλε!

ΕΚΠΕ Φθιώτιδας: Θλίψη για την εργατική τάξη του Νομού Φθιώτιδας

Το Εργατικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας εκφράζει τη βαθειά θλίψη του για την απώλεια του συναδέλφου Θανάση Μπρέκη. Ενός αγωνιστή που ασχολήθηκε με το εργατικό κίνημα από τη νεαρή του ηλικία και συνέβαλε αποφασιστικά στους αγώνες της εργατικής τάξης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Αντιπρόεδρο Μπρέκη Δημήτρη για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

Αιωνία του η μνήμη!