«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή 41χρονος Φαρσαλινός Υποσμηναγός - Υπηρετούσε στη Σκύρο

Παλιός μπασκετμπολίστας στις ομάδες των Φαρσάλων…
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του Φαρσαλινού Υποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργου Ζάγκα σήμερα (2/2) το πρωί σε ηλικία 41 ετών.
Βρέθηκε σπίτι του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Γιώργος υπηρετούσε σε μονάδα της Σκύρου και βρισκόταν στα Φάρσαλα σήμερα όπου και συνέβη το ανεπάντεχο. Υπήρξε ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας των Φαρσάλων. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το μπάσκετ, αγωνιζόμενος παλαιότερα στον Γ.Σ. Φαρσάλων και μετέπειτα στην ομάδα του Α.Σ. Φαρσάλων.
Σύμφωνα με το ifarsala.gr η κηδεία του Γιώργου Ζάγκα θα τελεστεί την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Φαρσάλων. (Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό στις 3:30 μ.μ.)
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις