ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Φθιώτιδα: «Έβρεξε» πέτρες στα ορεινά!

Φθιώτιδα: «Έβρεξε» πέτρες στα ορεινά!

Βελτιώνεται ο καιρός, αλλά θα παραμείνουν οι χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί…

Οι έντονες βροχοπτώσεις το βράδυ του Σαββάτου (14/12) και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, δημιούργησε προβλήματα με καταπτώσεις βράχων στα ορεινά χωριά της Υπάτης.

Η φωτογραφία είναι από το δρόμο έξω από το ορεινό Καπνοχώρι με ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι βράχου που έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Από το πρωί της Δευτέρας πάντως τα φαινόμενα σταματούν σε όλη τη Φθιώτιδα και θα επικρατήσει αίθριος καιρός τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή. Λόγω της ηλιοφάνειας, από το μεσημέρι της Τρίτης θα γίνει αισθητή και η άνοδος της θερμοκρασίας.

Τις πρωινές ώρες όμως ευνοείται η εμφάνιση παγετού και ο υδράργυρος θα υποχωρεί σε χαμηλά μονοψήφια νούμερα όλη την εβδομάδα.

Κώστας Τσιάρας: Έχει ήδη ικανοποιηθεί το 74% των αιτημάτων των αγροτών – Οι λύσεις δεν περνούν μέσα από τα μπλόκα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κώστας Τσιάρας: Έχει ήδη ικανοποιηθεί το 74% των αιτημάτων των αγροτών – Οι λύσεις δεν περνούν μέσα από τα μπλόκα