ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 5 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λάρισα: Ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς του 60χρονου δολοφόνου κι αυτόχειρα – «Παραδώσου, μην το κάνεις αυτό»

Λάρισα: Ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς του 60χρονου δολοφόνου κι αυτόχειρα – «Παραδώσου, μην το κάνεις αυτό»

Καταγράφει τη στιγμή που ο αυτόχειρας βγαίνει με το Καλάσνικοφ από το ξυλουργείο, όπου ήταν ταμπουρωμένος για 8 ώρες - Στο «φως» ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση

Ένα συνταρακτικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών του 60χρονου δολοφόνου κι αυτόχειρα στη Λάρισα έφερε στη δημοσιότητα το Live News.

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος μετά το διπλό έγκλημα, τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας την πράξη του κι αφού ταμπουρώθηκε στο ξυλουργείο του στη Λάρισα για σχεδόν 8 ολόκληρες ώρες, τελικά αυτοκτόνησε.

Στο παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται δύο από τους πυροβολισμούς του 60χρονου δράστη. Ο ένας ήταν κατά του αστυνομικού σκοπευτή κι ο δεύτερος της αυτοκτονίας του. Είναι η στιγμή που ο 60χρονος έχει βγει από το ξυλουργείο του με το Καλάσνικοφ.



Πυροβολεί και τότε αστυνομικός ακούγεται να του λέει: «Παραδώσου, μην το κάνεις αυτό, είναι χειρότερο». Στη συνέχεια, ακούγεται ο δεύτερος πυροβολισμός. Ο δολοφόνος είναι πλέον νεκρός.

Ο 60χρονος δολοφόνος κι αυτόχειρας πυροβόλησε εξ επαφής με καλάσνικοφ και 38άρι πιστόλι τα δύο θύματά του

Στο «φως» έρχονται τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των θυμάτων του 60χρονου δράστη της διπλής δολοφονίας στη Λάρισα.

Ο 60χρονος μετά τη διπλή δολοφονία, τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας το έγκλημα κι αφού ταμπουρώθηκε στο ξυλουργείο του στη Λάρισα για σχεδόν 8 ολόκληρες ώρες, τελικά αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο 60χρονος πυροβόλησε και τα δύο θύματα εξ επαφής.



Το πρώτο θύμα φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από Καλάσνικοφ, ενώ το δεύτερο φέρει δύο τραύματα σε θώρακα και κεφάλι από το 38άρι πιστόλι, με το οποίο αυτοκτόνησε ο δράστης του διπλού εγκλήματος.

Σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική εκτίμηση, οι δολοφονίες πρέπει να έγιναν μεταξύ 11 π.μ. και 13 μ.μ το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (08.02.25).

Την ίδια ώρα, το μεσημέρι της Δευτέρας (10.02.25) πυροτεχνουργοί του Στρατού έχουν μπει στο ξυλουργείο στη Λάρισα, το οποίο ο δολοφόνος κι αυτόχειρας είχε μετατρέψει σε οπλοστάσιο με εκρηκτικά. Άλλωστε, ήταν ταμπουρωμένος σε αυτό, κρατώντας χειροβομβίδα.



«Εγώ του την έδωσα τη δουλειά, πού να ξέραμε τι θα γίνει» λέει φίλος του 2ου θύματος του 60χρονου ξυλουργού

«Αυτό θα ήταν το δεύτερο και τελευταίο δρομολόγιο που θα έκανε ο Λευτέρης για τη Σκιάθο» λέει στο newsit.gr ο φίλος και συνεργάτης του θύματος που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του 60χρονου μέσα στο ξυλουργείο στους Γόννους Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο στενός φίλος και συνεργάτης του θύματος δεν ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκε ο Λευτέρης με τον 60χρονο ιδιοκτήτη του ξυλουργείου στη Λάρισα αλλά η δεύτερη, όμως τίποτα δεν προμήνυε το τι θα ακολουθούσε και πως το μεροκάματο που πήγε να βγάλει ο φίλος του θα ήταν τελικά αιματοβαμμένο.

«Ο Λευτέρης ήταν συνεργάτης, φίλος και συγγενής, δεν τον γνωρίζαμε τον δράστη από παλιά. Ο Λευτέρης είχε πάει άλλη μια φορά σε αυτόν να κάνει μια πρώτη μεταφορά πριν περίπου ένα μήνα πάλι για τη Σκιάθο για τον ίδιο άνθρωπο και τώρα αυτή θα ήταν η δεύτερη που πήγε πάλι να γίνει.

Έκανε την πρώτη φορά το δρομολόγιο και τα πήγε τα πράγματα στη Σκιάθο, πληρώθηκε κανονικά και δεν είχε συμβεί κάτι το περίεργο, δεν μου είχε αναφέρει κάτι».

Όπως τονίζει έντρομος ο στενός φίλος και συνεργάτης του θύματος παραλίγο να ήταν αυτός στη θέση του Λευτέρη. Όπως εξηγεί τη μεταφορά αυτή θα την έκανε ο ίδιος γιατί σε αυτόν είχε ανατεθεί αλλά τελευταία στιγμή άλλαξαν τα σχέδια και στη θέση τη δική του πήγε ο Λευτέρης.

«Εγώ του την έδωσα τη δουλειά να πάει, κανονικά θα την έκανα τη μεταφορά εγώ αλλά επειδή το δικό μου το φορτηγό ήταν μικρότερο και δεν τα χωρούσε τα πράγματα στείλαμε τον Λευτέρη να πάρει τα πράγματα και να πάρει τη δουλειά.

Έτσι σύστησα τον Λευτέρη στον άνθρωπο από τη Σκιάθο ώστε να τον εξυπηρετήσει και ο Λευτέρης με ευχαρίστησε που του έδωσα τη δουλειά, πού να ξέραμε τι θα γίνει…», λέει στο newsit.gr ο ίδιος και στη συνέχεια περιγράφει πως όταν ο φίλος του δεν σήκωνε τα τηλέφωνα που τον παίρνανε ξεκίνησε να ανησυχεί έντονα.

«Έγινε λοιπόν η πρώτη μεταφορά πληρώθηκε ο Λευτέρης όλα καλά και τώρα τη δεύτερη θα πήγαιναν να πάρουν τα ξύλα. Τους περιμέναμε από το Σάββατο να γυρίσουν για να διώξουμε τα πράγματα για τη Σκιάθο και από το απόγευμα του Σαββάτου παίρναμε συνέχεια τηλέφωνο τον Λευτέρη και δεν απαντούσε.

Από τη Σκιάθο παίρνανε τον δικό τους άνθρωπο και ούτε αυτός απαντούσε και την Κυριακή μάθαμε για το έγκλημα που έγινε στους Γόννους και καταλάβαμε τι συνέβη και γιατί δεν σήκωναν τα τηλέφωνα», καταλήγει.

Αυτοκίνητο μπήκε σε αυλή μετά από τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αυτοκίνητο μπήκε σε αυλή μετά από τροχαίο
Μετά τον Δήμαρχο Λαμιέων οι απατεώνες με τα σουβλάκια προσποιήθηκαν και τον Μπέο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μετά τον Δήμαρχο Λαμιέων οι απατεώνες με τα σουβλάκια προσποιήθηκαν και τον Μπέο