Μαρκυρράχη: Σταματούν οι εργασίες για το Φωτοβολταϊκό Πάρκο

Στις 27 Φεβρουαρίου η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων
Το πρώτο βήμα για να αποφύγουν το «δάσος» από φωτοβολταϊκά στην περιοχή τους, πέτυχαν σήμερα (23/1/25) οι κάτοικοι της Μακρυρράχης Δομοκού (Καΐτσα), καθώς το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα προσωρινής διαταγής αναστολής των εργασιών, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Μακρυρράχης, τα οποία και συζητούνται στις 27/2/25.
«Με την προσωρινή διαταγή αναστέλλονται οι εργασίες που είχαν ξεκινήσει και μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα δε θα γίνει τίποτα εντός της ιδιοκτησίας του Συνεταιρισμού», δήλωσε στο LamiaReport ο πληρεξούσιος δικηγόρος των ανθρώπων της Μακρυρράχης, Δημήτρης Κατσούρας.
«Πρόκειται για ένα έργο που θα καταστρέψει την περιοχή μας», τονίζουν στο LamiaReport οι κάτοικοι της Μακρυρράχης που συγκεντρώθηκαν και σήμερα στα Δικαστήρια Λαμίας, όπως είχαν κάνει και την περασμένη Δευτέρα όταν και είχε αναβληθεί η συζήτηση για την έκδοση προσωρινής διαταγής.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις