Στο Νοσοκομείο 9χρονο κορίτσι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Συνελήφθη η αδερφή της που ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε πέφτοντας από το κρεβάτι…
Προκαλεί οργή και αγανάκτηση η είδηση από τη Χαλκίδα για σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού μόλις 9 ετών το οποίο το βράδυ του Σαββάτου (5/4/25) κατέφυγε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης με κολπική αιμορραγία!
Το άτυχο κορίτσι συνοδευόταν από την 22χρονη αδερφή του, η οποία προσπάθησε να πείσει τους γιατρούς, ότι η μικρή είχε χτυπήσει πέφτοντας από το κρεβάτι.
Η συγκεκριμένη εξήγηση δεν έπεισε τη γιατρό που την εξέτασε, η οποία και ενημέρωσε στις 22:31’ την αστυνομία, ενώ κινητοποιήθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Παραγγέλθηκε η εξέταση της από Ιατροδικαστή που φέρεται να επιβεβαίωσε σύμφωνα με την Αστυνομία, «ύπαρξη κακώσεων συμβατών με σεξουαλική κακοποίηση».
Το ίδιο το κοριτσάκι φαίνεται να ισχυρίστηκε κι εκείνο στους αστυνομικούς ότι τραυματίστηκε πέφτοντας από το κρεβάτι, ωστόσο η Εισαγγελέας διέταξε να παραμείνει για φιλοξενία στο Νοσοκομείο, μαζί με τα τρία αδελφάκια της που είναι επίσης ανήλικα.
Συγχρόνως συνελήφθη η μεγάλη της αδερφή με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία και την παρεμπόδιση της δικαιοσύνης. Επιπλέον κατασχέθηκαν τα ρούχα της 9χρονης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για βιασμό.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις