ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 0 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τα ραδιοταξί Λαμίας θα κάνουν πορεία την Παρασκευή στο κέντρο της πόλης για τα Τέμπη

Τα ραδιοταξί Λαμίας θα κάνουν πορεία την Παρασκευή στο κέντρο της πόλης για τα Τέμπη

Τρίωρη στάση εργασίας στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά…

Τρίωρη στάση εργασίας προκειμένου να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική απεργία για τα Τέμπη την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025 και από τις 10:00’ το πρωί έως τη 1:00’ το μεσημέρι, αποφάσισε ο Σύλλογος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ράδιο Ταξί Λαμίας, σύμφωνα και με την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας στις 10:30’ από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας προς το κέντρο της πόλης.

«Ωστόσο επειδή το επάγγελμά μας είναι σημαντικό για την μετακίνηση του επιβατικού μας κοινού, σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει ορισμένος αριθμός οχημάτων επιφυλακής και θα εξυπηρετούνται δρομολόγια από και προς το Νοσοκομείο, την Πολυκλινική, τις Κλινικές και το Ίαση. Επίσης θα εξυπηρετούνται και όσοι πελάτες έχουν προγραμματισμένα ραντεβού με γιατρούς», συμπληρώνουν στην ανακοίνωσή τους οι Ιδιοκτήτες Ραδιο Ταξί Λαμίας, προς ενημέρωση του επιβατικού κοινού που θα χρειαστεί εκτάκτως μεταφορά.

Κοινοβουλευτική παρέμβαση Σαρακιώτη για τον Έλληνα αιχμάλωτο σε ουκρανικό στρατόπεδο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κοινοβουλευτική παρέμβαση Σαρακιώτη για τον Έλληνα αιχμάλωτο σε ουκρανικό στρατόπεδο