ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 26 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θανατηφόρα παράσυρση 59χρονου από αυτοκίνητο στη Χαλκίδα

Θανατηφόρα παράσυρση 59χρονου από αυτοκίνητο στη Χαλκίδα

Υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα, ο άτυχος άνδρας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας.

Η Θανατηφόρα παράσυρση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (15/03) σε κεντρικό δρόμο της Ευβοϊκής πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην οδό Ληλαντίων, όταν ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο.

Το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 59χρονο οδηγούσε γυναίκα, η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον πεζό, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας  με βαρύτατες παρεγκεφαλιδικές κακώσεις, όπου και διασωληνώθηκε εσπευσμένα από τους γιατρούς.

Δυστυχώς όμως λίγες ώρες αργότερα ο 59χρονος άφησε την τελευταία του πνοή αφού η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.

Η τροχαία Χαλκίδας εξετάζει τα ακριβή αιτία του τραγικού δυστυχήματος.

Φθιώτιδα: Εκτροπή - ανατροπή αυτοκινήτου με τραυματισμό του οδηγού
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Φθιώτιδα: Εκτροπή - ανατροπή αυτοκινήτου με τραυματισμό του οδηγού