ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 26 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τρεις συλλήψεις για ληστεία με μαχαίρωμα στο κέντρο της Λαμίας

Τρεις συλλήψεις για ληστεία με μαχαίρωμα στο κέντρο της Λαμίας

Τραυμάτισαν 43χρονο στο πόδι…

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (29/11) σε σπίτι στο κέντρο της Λαμίας, σύμφωνα με καταγγελία 43χρονου.

Συγκεκριμένα, τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι του στις 04:00’ τα ξημερώματα και με τη βία και την απειλή μαχαιριού, του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και φαρμακευτικά δισκία τα οποία κατείχε νομίμως με ιατρική συνταγή.

Μάλιστα φεύγοντας ο ένας εκ των δραστών τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο πόδι, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, τόσο το θύμα, όσο και οι δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας (πρώην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας), είναι τοξικοεξαρτημένα άτομα.

Οι συλληφθέντες ηλικίας 53, 48 και 36 ετών, κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ τους δύο πρώτους βαραίνει επιπλέον το αδίκημα της παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς επάνω τους βρέθηκαν ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Αλλαγή ώρας 2025: Πότε θα μετακινήσουμε τους δείκτες του ρολογιού μια ώρα μπροστά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αλλαγή ώρας 2025: Πότε θα μετακινήσουμε τους δείκτες του ρολογιού μια ώρα μπροστά