Η Ρένα Κουβελιώτη περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε – «Μου προκάλεσε αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 21:18 Η Ρένα Κουβελιώτη περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε – «Μου προκάλεσε αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα»

Η δημοσιογράφος του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη έπεσε θύμα επίθεσης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να χρειαστεί κολάρο.

Η Ρένα Κουβελιώτη περιέγραψε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha τον επίθεση που δέχθηκε ενώ η δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα προς τον δράστη της επίθεσης, λέγοντας πως με ή χωρίς κολάρο θα συνεχίσει την έρευνα.

Η Ρένα Κουβελιώτη αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που την στοχοποίησε μεταδίδοντας πλάνα από οξυγονοκόλληση μέσα στη φύση κάπου στη νοτιοανατολική Αττική και όπως τόνισε υπήρχαν καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής καθώς οι εργασίες γίνονταν χωρίς άδεια σε περιοχή με ξερά χόρτα.

«Η καταγγελία ήταν ότι υπήρχαν αυθαίρετες εργασίες και ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα. Πλησιάσαμε τον εργαζόμενο και τον ρωτήσαμε με τίνος άδεια γίνονται οι εργασίες και δεχθήκαμε επίθεση εγώ και ο εικονολήπτης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο άνθρωπος αυτός με μια λαβή γύρισε το χέρι πίσω μου πίσω προκαλώντας οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα. Χρειάστηκε να επέμβει εισαγγελέας και η αστυνομία, γιατί κρύφτηκε στη συνέχεια σε συγκεκριμένο σπίτι και να συλληφθεί», τόνισε αναφερόμενη στην επίθεση που δέχθηκε.

Και πρόσθεσε πως «αύριο (15/05/2024) είναι το δικαστήριο. Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε να μας πει για ποιον δουλεύει, για ποιον είναι εργαζόμενο κι αν ο χώρος είναι κοινόχρηστος. Μας μήνυσαν και εμάς για ψευδή καταμήνυση. Η δημοσιογραφία όμως δεν φιμώνεται».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση