Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 8Χ8 της Αμφίκλειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 14:00 Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 8Χ8 της Αμφίκλειας

Ένα νέο "κόσμημα" προστέθηκε και επισήμως στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, μετά τα εγκαίνια του νέου Γηπέδου Ποδοσφαίρου 8x8 της Αμφίκλειας. 

Από τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια του γηπέδου.

Ανταποδίδοντας απλόχερα τη φιλοξενία, τον σεβασμό και την αγάπη προς το πρόσωπό του, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Δήμου μας, προσφέροντας καθοδήγηση με τον πατρικό του λόγο.

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας τον ευχαριστεί θερμά τόσο για την έμπρακτη αγάπη του όσο και για την τιμητική παρουσία του, που λάμπρυνε την εκδήλωση.

Το παρόν έδωσαν επίσης, ο πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνοτροφίας & Αλιείας κ. Κώστας Αποστολόπουλος, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Ηλίας Καλτσάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Ταξίδης, εκλεκτοί αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας, Συλλόγων και Φορέων της περιοχής καθώς και πλήθος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και δημοτών, τους οποίους ευχαριστούμε για τη στήριξη και θετική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. 

Η γιορτή των εγκαινίων πλαισιώθηκε από τουρνουά ποδοσφαίρου, με το γήπεδο να γεμίζει παιδιά και χαρούμενες φωνές, ενώ στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στις Ακαδημίες: Ακαδημία 94 Άμφισσας, Διαγόρας Πολυδρόσου, Ένωση 2010 Μακρακώμης - Σπερχειάδας, Εύδωρος Δομοκού, Α.Π.Σ. Κηφισσός Κάτω Τιθορέας και Ακαδημία Λαμίας, που συμμετείχαν με χαρά στο επιτυχημένο τουρνουά χαρίζοντας όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους Α.Σ. "Διόνυσος" και Γ.Σ. Παρνασσός Αμφίκλειας τόσο για την άρτια διοργάνωση και συμμετοχή τους στο τουρνουά, όσο και για την πολύτιμη συμβολή τους στην περιποίηση, φροντίδα, φύλαξη και καλή εικόνα των γηπέδων και των υποδομών αυτών.

Ας στηρίξουμε την προσπάθειά τους και ας φροντίσουμε όλοι να διατηρηθεί το νέο γήπεδο περιποιημένο, ώστε να παραμείνει ένας αξιοπρεπής χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας των παιδιών μας. 

Ο Αθλητισμός επιδρά θετικά στην υγεία, την ψυχολογία, τη συνεργασία, τη φιλία. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που αφήνουμε παρακαταθήκη ένα έργο για τη νέα γενιά, το οποίο θα αποτελεί για πολλά χρόνια μέσο προαγωγής όλων των παραπάνω.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση