Εκδόθηκε η προκήρυξη για το γραπτό διαγωνισμό για θέσεις Δασοπόνων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024 19:29 Εκδόθηκε η προκήρυξη για το γραπτό διαγωνισμό για θέσεις Δασοπόνων

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων…

Το ΑΣΕΠ γνωστοποίησε ότι εκδόθηκε η 1Γ/2024 Πρόσκληση/Προκήρυξή του, που αφορά στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων με γραπτό διαγωνισμό σε πίνακα βαθμολογίας στον κλάδο/ειδικότητα ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021 (πρώτο στάδιο).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Πρόσκληση/Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 13 Μαΐου ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 και λήγει στις 24 Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση