Εισαγωγή μαθητών στην Α' τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 15:56 Εισαγωγή μαθητών στην Α' τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων

Έως και 31 Μαΐου οι αιτήσεις...

Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας ενημερώνει γονείς/κηδεμόνες μαθητών/ριών της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού για την έναρξη υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή στην Α΄ τάξη. Στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων) εγγράφονται μαθητές/ήτριες απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν στις εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή τους.

Συνεπώς, για την εισαγωγή μαθητών/ριών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2024-2025, οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών από τις 13 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00΄ υποβάλλουν από κοινού ηλεκτρονικά ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής όπου κατοικεί ο/η υποψήφιος/α.

Συνεπώς, οι γονείς/κηδεμόνες υποχρεούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) ή με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο στο Μουσικό Σχολείο πέραν της αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις και τα κάτωθι έγγραφα:

1) λογαριασμό κοινής ωφέλειας (ύδρευσης ή ρεύματος ή τηλεφώνου) ή άλλο πρόσφορο αποδεικτικό μέσο από το οποίο να αποδεικνύεται ρητώς η διεύθυνση της μονίμου κατοικίας του υποψηφίου

2) αντίγραφο ταυτότητας γονέων/κηδεμόνων ή αντίγραφο ταυτότητας γονέα/κηδεμόνα.

Την αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μπορούν να την αντλήσουν από την ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου: www.mousikolamias.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες δύνανται να απευθύνονται τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231046476

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα γίνει εγκαίρως ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων των υποψηφίων από το σχολείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση