Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για Εργασιακός Σύμβουλος ΔΥΠΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 12:26 Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για Εργασιακός Σύμβουλος ΔΥΠΑ

Υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr…

Εγκρίθηκε, από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους της ΔΥΠΑ (www.dypa.gov.gr) και του ΑΣΕΠ, η Προκήρυξη ΣΟΧ 1/2024, για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόμων ειδικότητας  ΠΕ ή ΤΕ  Εργασιακών Συμβούλων πλήρους απασχόλησης 8/μηνης διάρκειας με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και όχι πέραν της λήξης του προγράμματος, σε υπηρεσίες της Δ.ΥΠ.Α.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής από την Πέμπτη 9/5/2024 έως και Δευτέρα 20/5/2024 και ώρα 23:59 μ.μ. αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου, πατώντας ΕΔΩ.

Για τη Στερεά Ελλάδα οι θέσεις είναι τρεις (3) από μία στα ΚΠΑ2 Λαμίας, Χαλκίδας και Λιβαδειάς.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο πλήρες κείμενο της ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΟΧ 1/2024

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση