Σε σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα που εκτελούνται απ’ τη ΔΕΥΑΛ ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 08:55 Σε σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα που εκτελούνται απ’ τη ΔΕΥΑΛ ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Στο δρόμο για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και στην Περιφερειακή Οδό στην προέκταση της οδού Σπετσών…

Δύο επείγοντα και σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα που εκτελούνται από τη ΔΕΥΑ Λαμίας, επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Ποντίκα.

Ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΛ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος τους ενημέρωσε αρχικά για την κατασκευή αγωγών ομβρίων αντιπλημμυρικής προστασίας επί των οδών Λαρίσης και Σανατορίου στο ύψος του υποσταθμού Δ.Ε.Η. μήκους 300 μέτρων για την προστασία του σταθμού αλλά και την απρόσκοπτη πρόσβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Το δεύτερο έργο αφορά κατασκευή τεχνικών ανάσχεσης ομβρίων και φερτών υλών στην προέκταση της οδού Σπετσών, στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης των πρανών της Περιφερειακής Οδού, καθώς και την αποκατάσταση του αγωγού ομβρίων προκειμένου να επιτευχθεί προστασία της κατάντι περιοχής μέχρι την κατασκευή οριστικού έργου αντιστήριξης της οδού που θα εκτελεσθεί στα πλαίσια σχεδιασμού του Υπουργείου Υποδομών.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση