Ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας για τη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 19:06 Ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας για τη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών

«Θέλουμε καλύτερη ζωή τώρα!»…

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Τομέας Παιδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φθιώτιδας, για τη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών από τα σχολικά γεύματα.

Αρχικά μνημονεύουμε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για τα σχολικά γεύματα διατυπώνοντας την άποψη ότι δε μεριμνά για τη δωρεάν και υγιεινή σίτιση των μαθητών αλλά για τα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα.

Η ανακοίνωση:

«’’Πλέον, καθημερινά 232 χιλιάδες μαθητές δημοτικού σε συνολικά 153 δήμους της χώρας, βρίσκουν στο σχολείο τους ζεστό, ποιοτικό και θρεπτικό φαγητό’’,  (Κυριάκος Μητσοτάκης, 25-2-2024). Μόνο που δεν έλαβε υπόψη του την ημερομηνία λήξης της βεβαιότητάς του, που εξέπεμπε προς γονείς και μαθητές.

Το περιστατικό μαζικής τροφικής δηλητηρίασης 63 μαθητών από σχολικά γεύματα από τα επτά Δημοτικά Σχολεία της Λαμίας είναι άλλη μια απόδειξη της «εκπαιδευτικής πολιτικής» της κυβέρνησης της Ν.Δ., που αντί να μεριμνά για την εξασφάλιση της δωρεάν, ποιοτικής και υγιεινής σίτισης των μαθητών, την έχει παραδώσει σε επιχειρηματικά, εργολαβικά συμφέροντα, προσηλωμένη στο δόγμα ‘’πρώτα το κόστος και τα κέρδη (τους), μετά ο άνθρωπος’’.

Φτάνει πια! Καλύτερη Ζωή Τώρα! »

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση