Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην 4η Premium Real Estate Expo

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 20:06 Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην 4η Premium Real Estate Expo

17-19 Μαΐου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ, περίπτερο A 132...

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας μαζί με 7 επιχειρήσεις - μέλη του συμμετέχει με ενιαίο περίπτερο στην 4η Premium Real Estate Expo η οποία πραγματοποιείται το διάστημα 17-19 Μαΐου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ.

Η  PREMIUM REAL ESTATE EXPO αποτελεί την μοναδική έκθεση για το Real Estate και τις επενδύσεις στην Ελλάδα και πραγματοποιείται για 4η χρονιά στην Αθήνα με κύριο στόχο να αναδείξει το ελληνικό real estate σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι κατηγορίες εκθετών που λαμβάνουν μέρος είναι: Μεσίτες - Μεσιτικά γραφεία, Σύμβουλοι ακινήτων, Δημόσιοι φορείς, Επενδυτικές εταιρείες, Τράπεζες, Κατασκευαστικές εταιρείες, Αρχιτεκτονικά γραφεία, Νομικοί σύμβουλοι, Εταιρείες εξοπλισμού & ανακαίνισης, Εταιρείες εκμετάλλευσης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb), Εταιρείες παροχής ψηφιακών υπηρεσιών (software κ.α.)

Οι επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό του, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης να προβάλουν την επιχείρησή τους, να συναντήσουν εκατοντάδες επενδυτές από όλο τον κόσμο, να αναπτύξουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες & να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στην αγορά ακινήτων.

Προσκλήσεις για την επίσκεψή σας στην έκθεση μπορείτε να προμηθευτείτε από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Σας περιμένουν να σας υποδεχτούν στο περίπτερο A 132!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση