Η πρώτη αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 10:37 Η πρώτη αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Δείτε το βίντεο της ηθοποιού.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η Αθηνά Οικονομάκου εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο, «Ελ. Βενιζέλος» όπου τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star».

Η ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το διαζύγιο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής.

Η χαμογελαστή Αθηνά Οικονομάκου είπε χαρακτηριστικά: «Γειά σας, είμαι καλά παιδιά, μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ, δεν έχω να δηλώσω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή 26 Απριλίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση