Η Σοφία Βέμπο ζήλευε πολύ τον Μίμη Τραϊφόρο και είχε δίκιο, αποκαλύπτει ο ανιψιός του στιχουργού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 22:32 Η Σοφία Βέμπο ζήλευε πολύ τον Μίμη Τραϊφόρο και είχε δίκιο, αποκαλύπτει ο ανιψιός του στιχουργού

Για την εκρηκτική σχέση της Σοφίας Βέμπο με τον Μίμη Τραϊφόρο μίλησε σήμερα (30.04.2024) στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο ανιψιός του αείμνηστου στιχουργού, Βασίλης Τραϊφόρος.

«Η γνωριμία τους ξεκίνησε από έναν τσακωμό στην όαση του Ζαππείου και η Βέμπο είχε πει ότι δεν θέλω να τον δω ξανά στα μάτια μου, ούτε επαγγελματικά. Βλέπει τον Μίμη, του λέει “Έλα εδώ μικρέ. Μαθαίνω ότι γράφεις ωραία τραγούδια. Μπορείς να μου γράψεις ένα πολεμικό;”. Και πάνω στην έκσταση των ημερών και της στιγμής, της γράφει το Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά. Έτσι ξεκίνησε μια φιλία που κατέληξε σε τρομερό έρωτα και διήρκησε μέχρι το 1978 που έφυγε η Σοφία», ανέφερε αρχικά.

«Πιο πολύ ήταν η άρνηση της οικογένειας της Σοφίας που δεν ήθελε τον Μίμη. Έκανε αυτό που ήθελε, αυτό που η καρδιά της όριζε. Με δική της πρωτοβουλία τον αρραβωνιάστηκε στην Αίγυπτο και με δική της πρωτοβουλία τον παντρεύτηκε. Δεν τον ήθελαν λόγω κοινωνικής διαφοράς. Τώρα μια φτασμένη τραγουδίστρια να πάρει έναν κομπέρ; Τον ζήλευε πάρα πολύ και είχε και δίκιο», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Στα τελευταία χρόνια της ζωής της τής είχαν παραχωρήσει ένα σπίτι στο Πόρτο Χέλι. Ο κόσμος έπιανε κουβέντα στον Μίμη. Όταν έβλεπε ότι κάποια κοπέλα του μιλούσε παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο που είχε θέσει εκείνη, είχε φτιάξει ένα καμπανάκι, το χτυπούσε και έλεγε “Το φαγητό είναι έτοιμο”.

Όταν τελείωσε ο πόλεμος και είχαν αποθεωθεί, η Σοφία ζήτησε να πάει στην Αμερική να τραγουδήσει για τους Έλληνες. Ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία όπου έμεινε 2,5 χρόνια. Ο Μίμης ανησυχούσε. Έμαθε από τις εφημερίδες ότι ένας Ελληνοαμερικανός εφοπλιστής τη ζήτησε σε γάμο. Και της είπε “Το Χόλυγουντ ανήκει τις πύλες του για σένα αρκεί να με παντρευτείς”. Ο Μίμης τρελαίνεται και η μόνη δύναμή του ήταν η πένα του. Της έγραψε το “Ας ερχόσουν για λίγο”, συγκινείται η Βέμπο και γυρνάει.

Ήταν ριζοσπαστική η Βέμπο σε πολλά πράγματα! Και στη ζωή της και στον έρωτά της ακόμη και στο θέατρο. Είχε ανέβει πολύ ενώ ο Τραϊφόρος όχι. Αυτή ήταν μια από τις αντιθέσεις. Αλλά ο έρωτας δεν κοιτάει τίποτα και χτυπάει εκεί που πρέπει», κατέληξε.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση