Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά - «Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και ελλιποβαρής αλλά..»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 10:20 Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά - «Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και ελλιποβαρής αλλά..»

Τις καλύτερες μέρες της ζωής του διανύει ο Νίκος Ορφανός, αφού έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα τόσο από το μαιευτήριο όσο και από το σπίτι του που κρατά στην αγκαλιά του το μωράκι.

Όπως εξομολογήθηκε, η μικρή έμεινε για λίγο στη θερμοκοιτίδα αλλά πλέον είναι στο σπίτι της και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί της.

Η ανάρτησή του στο Instagram

«Το ωραιότερο Πάσχα της ζωής μας!

Στις 17 Απριλίου, πριν από 13 ημέρες ακριβώς γεννήθηκε η κόρη μας. Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και ελλιποβαρής, έμεινε 13 ημέρες στην μονάδα φροντίδας νεογνών.
Σήμερα την πήραμε σπίτι.
Είναι μικροσκοπική, με ξανθοκόκκινο μαλλάκι, άλλο ένα πλάσμα αγάπης που μεγάλωσε και ομόρφυνε την οικογένειά μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας το σύνολο του προσωπικού του @omilosiaso, που μας βοήθησε σε κάθε λεπτομέρεια. Με χαμόγελο, ευγένεια, έκαναν τις μέρες αυτές πολύ πιο ανθρώπινες για μας. Από τις κοπέλες στη ρεσεψιόν της εισόδου, τους κυρίους στον έλεγχο και την ασφάλεια, τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες, τις κυρίες που επόπτευαν την καθαριότητα, τις κυρίες στον όροφο παραμονής και τις μαίες στη μονάδα νεογνών, όλες και όλοι με τη συμπεριφορά και το χαμόγελό τους μας ζέσταναν την καρδιά και έκαναν τις μέρες μας πολύ ομορφότερες.

Ευχαριστούμε την καταπληκτική μαία μας @despoina_effr , για τον άριστο επαγγελματισμό της και γιατί μας έκανε διαρκώς να αισθανόμαστε ότι έχουμε δίπλα μας έναν δικό μας άνθρωπο. Δέσποινα από καρδιάς ευχαριστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση