Επιχείρηση σκούπα από το Δήμο Λαμιέων σε χώρους που είχαν μετατραπεί σε χωματερές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 09:08 Επιχείρηση σκούπα από το Δήμο Λαμιέων σε χώρους που είχαν μετατραπεί σε χωματερές

Θα μπορούσε να αποτελέσουν και εστίες πυρκαγιάς…

Εκτεταμένη επιχείρηση απομάκρυνσης αποβλήτων σε ανεξέλεγκτους χώρους απόρριψης υλικών στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Λαμιέων, ξεκίνησαν τα αρμόδια συνεργεία, έπειτα από συνεννόηση και συντονισμό του Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης Γιώργου Ζήσιμου, των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δασαρχείου, απομακρύνοντας σκουπίδια, ογκώδη αντικείμενα και μπάζα που είχαν συσσωρευτεί επί μακρόν.

Οι παρεμβάσεις κρίθηκαν επιβεβλημένες καθώς τα συγκεκριμένα σημεία αποτελούν εστίες μόλυνσης αλλά και πιθανής πρόκλησης πυρκαγιών ενόψει της καλοκαιρινής  περιόδου.

Οι πρώτες παρεμβάσεις αφορούσαν τη Δημοτική Κοινότητα Λαμίας καθώς επίσης και τις Δημοτικές Κοινότητες Στίρφακας, Νέου Κρικέλλου, Παύλιανης και Λαδικούς ενώ θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση και στις υπόλοιπες Κοινότητες προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Δείτε φωτογραφίες:

21

20

19

18

17

16

15

14

13

12

11

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση