Λαμία: Έπεσαν τζάμια από το δυνατό αέρα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαΐου 2024 08:00 Λαμία: Έπεσαν τζάμια από το δυνατό αέρα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος περαστικός όταν "έβρεξε" γυαλιά σε πολυσύχναστο σημείο της Λαμίας.

Ήταν λίγο μετά τις 2:00'  το μεσημέρι, της Μεγάλης Παρασκευής, όταν ξαφνικά διερχόμενοι είδαν τα τζάμια να πέφτουν από ψηλά στο πεζοδρόμιο, έξω από το "cafe Petit" στην πλατεία Πάρκου και συγκεκριμενα στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Χατζοπούλου.

Από τον δυνατό αέρα μια τέντα ξεκόλλησε και έσπασε παράθυρο δευτέρου ορόφου με αποτέλεσμα να πέσουν τζάμια στο δρόμο, ενώ τα υπόλοιπα να αιωρούνται και να απειλούν τους περαστικούς.

Αμέσως ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά και καλαθοφόρο του Δήμου Λαμιέων, ώστε να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα υπολείμματα των τζαμιών που είχαν απομείνει.

Δείτε βίντεο από το σημείο και από την επιχείρηση των πυροσβεστών να απομακρύνουν τα σπασμένα τζάμια από το κτίριο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση