Πολύ κρύο το πρωί στη Στερεά Ελλάδα - Σε ποια περιοχή της Φθιώτιδας είχαμε 3,9 βαθμούς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024 17:03 Πολύ κρύο το πρωί στη Στερεά Ελλάδα - Σε ποια περιοχή της Φθιώτιδας είχαμε 3,9 βαθμούς

Με αίθριο καιρό και η αργία της Πρωτομαγιάς…

Με τέσσερις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην οχτάδα με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες, «ξημέρως»ε η δεύτερη μέρα του Πάσχα.

Η ελάχιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στο μετεωρολογικό σταθμό στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας και ήταν ίση με 1.1 βαθμούς Κελσίου. Από πλευράς Στερεάς ακολούθησε η Βουτύρο Καρπενησίου και Βαθιά Λογγά Αμφίκλειας και Λιβάδι Παρνασσού.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Δευτέρας 06/05.

Στο συγκεκριμένο πίνακα δεν αναφέρονται οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στο Βαθύσταλο Παρνασσού σε υψόμετρο 1.780 μέτρων, όπου ήταν -6,1 και στο Σέσι στα 2.080 μέτρα όπου είχαμε 1,6ο.

Ο καιρός την Τρίτη 7/5

Με αίθριο καιρό θα εορταστεί κι επίσημα η Πρωτομαγιά την Τρίτη 7 Μαΐου. Πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βόρεια ορεινά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές και παροδικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 7 έως 28, στην Ήπειρο από 5 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 5 έως 27-28 βαθμούς, στα Επτάνησα από 10 έως 24-25, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 25-26 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι γενικά άνεμοι με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν γενικά δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών γενικά διευθύνσεων με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση