Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης ο Ηλίας Κασιδιάρης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 21:23 Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ο καταδικασμένος σε 13 χρόνια κάθειρξης χρυσαυγίτης υπέβαλε το σχετικό αίτημα και αναμένει την απάντηση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Μετά τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο και ο Ηλίας Κασιδιάρης θέλει να συνεχίσει τη ζωή του εκτός φυλακής.

Ο καταδικασμένος σε 13 έτη κάθειρξης «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής κατέθεσε το σχετικό αίτημα στις φυλακές Δομοκού, με τη διοίκηση των φυλακών να είναι αυτή που θα διαβιβάσει το αίτημα στον εισαγγελέα Λαμίας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης υπέβαλε το σχετικό αίτημα στις 26 Απριλίου, με την τελική απόφαση να λαμβάνεται –έπειτα από την πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα- από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση