Λαμία: Μοναδικά Πασχαλινά Δώρα από το κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαΐου 2024 08:12 Λαμία: Μοναδικά Πασχαλινά Δώρα από το κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ

Μύρισε άνοιξη και το κοσμηματοπωλείο Κροντηρά πλημμύρισε με χρώματα!

Κοσμήματα με πολύχρωμες πέτρες, σμάλτα και παιχνιδιάρικο ύφος ήρθαν να αναβαθμίσουν το στυλ σας και να σας φτιάξουν τη διάθεση!

Βρείτε προσιτά δώρα στην ανοιξιάτικη συλλογή μας: https://www.inspiral.gr/b/Paschalia-11

Όπως κάθε χρόνο όλα μας τα κοσμήματα γίνονται λαμπάδες. Οι χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες μας διακοσμημένες με το κόσμημα της επιλογής σας είναι το ιδανικό δώρο για τα βαφτιστήρια και τους αγαπημένους σας!

Και φέτος η λαμπάδα είναι δώρο από εμάς κι εσείς πληρώνετε μόνο την αξία του κοσμήματος!

Σ’ εμάς επίσης θα βρείτε πασχαλινές λαμπάδες με το γούρι που φιλοτεχνήσαμε αποκλειστικά για τον Σύλλογο «Συν στον άνθρωπο». Όπως πάντα, σημαντικό μέρος των εσόδων διατίθεται για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Αν πάλι δεν μπορείτε να αποφασίσετε ή δεν προλαβαίνετε να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο, χαρίστε του μία δωροκάρτα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η δωροκάρτα μπορεί να εξαργυρωθεί σε onlineαγορές αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα με την επίδειξη του κωδικού της κάρτας! Δείτε λεπτομέρειες εδώ: Δωροκάρτα

Σας ευχόμαστε ολόψυχα «Καλή Ανάσταση»!

«Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216
Facebook: Κροντηρά
Instagram: Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ
Site: www.krontira.gr
Eshop: www.inspiral.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση