Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82: Πάγωσε το ΣΕΦ σε νεκρό χρόνο ο Πάρκερ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 23:49 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82: Πάγωσε το ΣΕΦ σε νεκρό χρόνο ο Πάρκερ

Με δύο βολές του Πάρκερ σε νεκρό χρόνο στην παράταση, η Μπαρτσελόνα επικράτησε του Ολυμπιακού με 82-80 στο ΣΕΦ, πήρε πίσω το μπρέικ και έκανε το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague. Τη Μεγάλη Πέμπτη (2/5), η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα επιχειρήσει να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στο Final Four.

Έπειτα από μία απίστευτη μάχη 45 λεπτών στο ΣΕΦ, η Μπαρτσελόνα άλωσε το ΣΕΦ, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 82-80 στην παράταση, με τους διαιτητές να δίνουν φάουλ του Πετρούσεφ σε νεκρό χρόνο πάνω σε προσπάθεια τριών πόντων του Πάρκερ.

Πρόκειται για ένα φάουλ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μιας και έκρινε το παιχνίδι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του στο φινάλε του αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει πίσω το μπρέικ και να γίνει το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στο Final Four μιας και προηγείται με 2-1 στις νίκες και στη χειρότερη θα παίξει την πρόκριση στην έδρα της σε πέμπτο παιχνίδι.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα σειράς:
Game 1: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77
Game 2: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69
Game 3: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82 (παράταση)
Game 4: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 2/5 στις 19:45
Game 5: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 8/5 (αν χρειαστεί)

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση