Ο Μπολτ προκάλεσε τον Εμπαπέ σε σπρίντ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 13:14 Ο Μπολτ προκάλεσε τον Εμπαπέ σε σπρίντ

Ο Γιουσέιν Μπολτ προκάλεσε τον Κιλιάν Εμπαπέ να αναμετρηθούν σε ένα σπριντ 100 μέτρων. Τι απάντησε ο Γάλλος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν;

Από την πλευρά του, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν δίστασε να απαντήσει στο κάλεσμα του Τζαμαϊκανού αθλητή, λέγοντας: «Ο Μπολτ είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς, ανάμεσά τους κι εγώ. Όλοι μας βλέπαμε τους αγώνες του και ο θαυμασμός είναι αμοιβαίος.

Ασφαλώς θα έτρεχα μαζί του, εφόσον βρούμε την ευκαιρία, γιατί να μην το κάνουμε; Πάντως δεν περιμένω πολλά από το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως δεν θα είχα καμία τύχη», ανέφερε ο Εμπαπέ.

Θυμίζουμε πως ο Μπολτ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2017, έχοντας κατακτήσει οκτώ χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και άλλα 14 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, εκ των οποίων τα 11 ήταν χρυσά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε καταγράψει ταχύτητα 10,9’’ δευτερολέπτων στα 100 μέτρα στον αγώνα της Παρί με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Champions League.

Ο Εμπαπέ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία να κυνηγήσει τα δικά του μετάλλια στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι κατέκτησαν έναν ακόμη τίτλο της Ligue 1, ενώ έχουν εξασφαλίσει και την παρουσία τους και στα ημιτελικά του Champions League.

Ο κορυφαίος σκόρερ των Γάλλων φαίνεται ωστόσο ότι είναι προορισμένος να φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος το καλοκαίρι - πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 με προορισμό τη Γαλλία.

Πηγή: sportal.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση