Θεσσαλονίκη: Βίντεο με τη φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στον Περιφερειακό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 11:08 Θεσσαλονίκη: Βίντεο με τη φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στον Περιφερειακό

Το λεωφορείο πήρε φωτιά στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και ένα σύννεφο μαύρου καπνού ήταν ορατό από το κέντρο της πόλης…

Το λεωφορείο του ΟΑΣΘ φλέγεται και το βίντεο αποτυπώνει ένα μέρος από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν το πρωί στον Περιφερειακό δρόμο στη Θεσσαλονίκη.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου, με την φωτιά να εξαπλώνεται ταχύτατα από το πίσω μέρος στο μπροστινό. Τα αίτια δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σημασία έχει πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές.

Το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς, με τον οδηγό του να επικοινωνεί με τους προϊσταμένους του και να περιμένει γερανό.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 09.00 σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που κινούνταν επί της Περιφερειακής οδού στο ρεύμα προς τα δυτικά μετά τα Κωνσταντινουπολίτικα στη Θεσσαλονίκη. Το λεωφορείο δεν είχε επιβάτες. Μέσα υπήρχε μόνο ο οδηγός που κατάφερε να βγει έγκαιρα. Επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα σβήνοντας τη φωτιά.

Διερχόμενοι οδηγοί τράβηξαν βίντεο την ώρα που η φωτιά άρχισε να «τυλίγει» το λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Με προσοχή τα αυτοκίνητα περνούσαν δίπλα από το φλεγόμενο λεωφορείο, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν γίνει γνωστά. Το λεωφορείο αναμένεται να μεταφερθεί σε συνεργείο του ΟΑΣΘ και εκεί οι μηχανικοί θα κληθούν να διαπιστώσουν την πηγή του προβλήματος.

Πηγή: thestival.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση