Ο Λιανός ανακοίνωσε την ποινή στο Survivor αν κάποιος παίκτης χειροδικήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 09:41 Ο Λιανός ανακοίνωσε την ποινή στο Survivor αν κάποιος παίκτης χειροδικήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Προειδοποίηση του Γιώργου Λιανού προς τους παίκτες του Survivor αφού τα πράγματα δείχνουν πως πάνε να ξεφύγουν.

Γεμάτο εντάσεις ήταν το αγώνισμα ασυλίας αλλά και στη συνέχεια το συμβούλιο στο Survivor, με πρωταγωνιστές τους Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε ότι ο Σωτήρης Λαμάι τον απείλησε πως θα του ρίξει μπουνιά έπειτα από μια στιγμή έντασης που είχαν στο αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός προειδοποίησε τους παίκτες για το τι θα συμβεί σε περίπτωση χειροδικίας. «Εγώ οφείλω να πω ότι αυτό το παιχνίδι σίγουρα δημιουργεί εντάσεις, σίγουρα παίζεται σε πολύ υψηλούς παλμούς και σε προηγούμενα Survivor έχουν ακουστεί πολλοί χαρακτηρισμοί. Αυτά μέχρι ένα σημείο μπορούν να ειπωθούν χωρίς να θέλω να δώσω συγχωροχάρτι σε κανέναν», είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Το πόσο ο καθένας μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του είναι δική του υπόθεση. Αυτό που δεν δεχόμαστε με τίποτα είναι η σωματική βία. Αν συμβεί κάποια χειροδικία αυτό οδηγεί αυτόματα στην αποβολή», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση