Survivor spoiler: Τελειώνει νωρίτερα το ριάλιτι; Η κρίσιμη απόφαση που πρέπει να πάρει ο Ατζούν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024 17:39 Survivor spoiler: Τελειώνει νωρίτερα το ριάλιτι; Η κρίσιμη απόφαση που πρέπει να πάρει ο Ατζούν

Οι απανωτές αποχωρήσεις και αναποδιές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, έχουν βάλει σε σκέψεις τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μετά και τη χθεσινή αποχώρηση της Αναστασίας, η παραγωγή πρέπει να αποφασίσει τι θα γίνει με το ριάλιτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πέσει δύο προτάσεις στο τραπέζι. Η πρώτη είναι να ολοκληρωθεί νωρίτερα απ' ότι συνήθως το ριάλιτι και η δεύτερη είναι να μην υπάρχουν αποχωρήσεις κάθε εβδομάδα προκειμένου να καταφέρουν να βγάλουν τα επεισόδια.

Σε άλλα νέα, o χθεσινός τραυματισμός της Αναστασίας Τσέρου και η ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό πως η Survivor δεν είναι σε θέση να συνεχίσει αναστάτωσε τις δύο ομάδες.

Η ήττα των Μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας οδήγησε και στην πρώτη υποψηφιότητα με τη Σταυρούλα να ζητάει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν.

Oι Κόκκινοι επανήλθαν στις νίκες και μπορεί να έχουν καιρό να φύγουν από τις καλύβες τους αλλά τουλάχιστον ευχαριστήθηκαν το πασχαλινό τραπέζι.

Στο σημερινό επεισόδιο, όλα δείχνουν πως η μπλε ομάδα θα αντιδράσει έχοντας όρεξη για να αγωνιστεί και σε περίπτωση που η Ασημίνα θα αρνηθεί να συμμετάσχει θα δημιουργηθούν εντάσεις.

Εφόσον καταφέρει η Σταυρούλα να αγωνιστεί, οι μπλε θα έχουν απόψε το προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση