Τυχαία ή όχι η συνάντηση Λάζου Πάπουτσα;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 10:02 Τυχαία ή όχι η συνάντηση Λάζου Πάπουτσα;

Τυχαία ή όχι, η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα σε κεντρικό καφέ της Λαμίας, ήταν και έντονη και πολύωρη. Και, να σημειώσουμε, έγινε αφού είχε προηγηθεί η κατάθεση των υποψηφιοτήτων τους.

Αναφερόμαστε στη Βασιλική Λάζου και το Νίκο Πάπουτσα που συζήτησαν πρόσφατα για πολλή ώρα, με ζητήματα που αφορούν τις υποψηφιότητες τους να αποτελούν, εικάζουμε, το κυρίως πιάτο στη συνάντησή τους.

Θυμίζουμε πως τα δυο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., που προτάθηκαν για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις εθνικές εκλογές είναι γνώριμοι, αφού είναι μέλη της ίδιας Οργάνωσης Μελών (της Βόρειας Λαμίας) καθώς και της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας.

Οι πολιτικές τους σχέσεις δεν ήταν πάντα ίδιες. Αντίθετα, στο παρελθόν υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, συμπορεύσεις αλλά και συγκρούσεις και αντιπαλότητες. 

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι άλλο περιλάμβανε η ατζέντα της συζήτησης στην οποία συμμετείχε και ένα ακόμα πρόσωπο. Πάντως και ο Πάπουτσας και η Λάζου φαίνονταν να τον ακούνε με μεγάλη προσοχή. Ίσως τελικά το επιδόρπιο της συζήτησης να ήταν  η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στο Δήμο Λαμιέων, ένα ζήτημα που αποτελεί καιρό τώρα αγκάθι για το κόμμα. 

Υπενθυμίζουμε πως ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πάπουτσας είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη «Λαμία στο Κέντρο» του Παναγιώτη Στασινού, δε γνωρίζουμε όμως αν επιμένει στην άποψή του, τώρα που θέλει να «κατέβει» στις εθνικές εκλογές στις οποίες πρέπει να είσαι καλός στην πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό και όχι στην αφαίρεση και στη διαίρεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση